Maraş VIP Escort Bayan Menekşe

Merhaba, ben Bayan Menekşe, 25 yaşındayım Maraş’ da yaşıyorum. Uluslararası ilişkiler mezunuyum. Mezun olduğum zamandan beri aynı şirkete çalışmaktayım. İş hayatı benim için oldukça önemli. Sevdiğim ve başarılı olduğum bir işte çalışıyorum. İş hayatı dışında kendimi geliştirmekten hoşlanırım. Gündemi düzenli olarak takip ederim. Kariyerimle ilgili ve kişisel gelişimime yardımcı olabilecek kitaplar okurum. Bilimsel makaleler araştırmayı severim. Hayatımın her döneminde başarılı olmuşumdur. Hırslı ve yaratıcı biriyim. Hırsım beni her zaman tetiklemiştir. Yalnız kalmayı severim. Yılanlar, en sevmediğim şeydir. İsmi bile korkmam için yeterli. Geceleri yıldızları izlemeyi severim. Gökyüzü bana her zaman, daha çok şey keşfetmem ve öğrenmem gerektiğini hatırlatan bir etken olmuştur.

Hem üzüntüyü hem de sevinci aynı anda yaşayabilirim. Fazla dışa dönük biri değilim. Duygularıma yenik düşmem. Her zaman mantığımla hareket ederim. Kendimi bildim bileli, her zaman kariyerimle ilgili planlar yaparım. İş hayatında da başarılı biriyimdir. Altıncı hissim oldukça kuvvetlidir. Ancak buna güvenerek işe girmem. Sağlamcı biriyim. Seçenekleri değerlendirir, öyle karar veririm. Disiplinliyim.

Doğaya ve canlıya çok önem veririm. Arkadaş grubum çok kalabalık değil ancak uzun yıllardır birlikte olduğum bir grubum var. Çok fazla konuşmam, gereksiz konuşa kişilerden de hoşlanmam. Sert bir yapıya sahibim. Güçlü bir karaktere sahibim, sorunlara çözüm bulurum. Kriz yönetimi iyi yaparım. Panik olmam. Tatil günlerimde evde vakit geçirmekten hoşlanırım.

Yorum Yap