Maraş Ucuz Escort Bayan Dilan

Merhaba, ben Bayan Dilan 22 yaşındayım. Maraş’da ailemle birlikte yaşıyorum. Ancak yaşadığım şehre birkaç sene ara verdim ve 4 sene Eskişehir’de yaşadım. Çünkü oradaki bir üniversiteyi kazandım ve 4 sene Eskişehir’de okudum. Üniversiteyi bitirdikten sonra da memleketime geri döndüm.

img_0848

Şimdi özel bir firmada satış danışmanı olarak çalışıyorum. Çalıştığım yer bir elektronik mağazası olduğu için teknolojiyi yakından takip ederim ve teknolojik ürünlerle aram oldukça iyidir. İşimi çok seviyorum bu yüzden de işle ilgili hiç bir sorun yaşamıyorum. Tek sorunum mesai saatlerimin biraz fazla olması ama onunda karşılığını sonuna kadar alıp güzel bir kazanç elde ediyorum.

 

İşten arta kalan zamanlarımda ise genellikle kendime zaman ayırıyorum. Hafta sonları da çalıştığım için izin günlerim genellikle hafta içi oluyor. Bu günlerde de yapacak işlerim varsa onları hallediyorum, yoksa hoşlandığım aktiviteler yaparak güzel bir gün geçirmeye çalışıyorum. Arkadaşlarımla bir yerlerde sohbet etmek, sinemaya gidip film izlemek ve yüzmek en çok sevdiğim ve yaptığım hobilerim arasındadır. Bunun dışında ailem vakit geçirmeyi de seviyorum.

 

Özel hayatımda ise şu aralar birileri bulunmuyor. Üniversite hayatımdayken birlikte olduğum birisi vardı ancak üniversite bitip Edirne’ye döndüğüm zaman ilişkim eskisi gibi düzenli ve sağlıklı yürümedi ve bu yüzden sevgilimle arama soğukluk girdiği için ikimizde birbirimizi aramaz olduk ve kısa süre sonra ise ilişkimiz sona erdi.

 

 

 

Yorum Yap