Maraş Kumral Escort Bayan Pelin

img_0206 img_0207 img_0208

Merhaba ben bayan Pelin,  23 yaşındayım. Antep’te ikamet ediyorum. 1.70 boyundayım. Kahverengi gözlüyüm ve buğday tenliyim. Kumral saçlarım var. Görüşmelerimin tamamını kendi evimde gerçekleştiriyorum. Tamamen profesyonelim. Resimlerin tamamı bana aittir. Maraş’ın bütün elit beylerini gaziantep’e bekliyorum.

Yüzmeyi,  mandala çizmeyi ve yazmayı çok severim. En büyük hayalim roman yazmak ve bu romanın çok beğenilerek film yapılması.  Okumayı çok severim. Son günlerde kuantum fiziği ile ilgili kitaplar okumaktan hoşlanır oldum.  Birde korku filmlerine bayılırım.

 

Geniş bir çevrem var. Hem işimden dolayı,  hem de sıcakkanlı oluşumdan ötürü. 12 senedir hayatı paylaştığım ve çok değer verdiğim bir hayat arkadaşım var. Evlenmeyi düşünmediğim(evliliğe sıcak bakmadığım için) ve çok sevdiğim bir hayat arkadaşı. . .  Onunla beraber seyahatlere gitmeye ve birlikte maç izlemeye bayılırım ki,  burada söylemeden geçemeyeceğim,  koyu bir Fenerbahçeliyim.  Üniversitede psikoloji eğitimi aldım ancak çalışma sahası olarak başka bir alan belirlediğim için,  psikologluğum sadece arkadaşlarımın aşk acılarına yardımcı olma seviyesinde kaldı.  Durum kurtaracak beyaz yalanlara,  hakkımda yapılmış minik çaplı dedikodulara çok takılmam,  talere ederim. Ancak iftiraya ve ikiyüzlülüğe hiç affım yoktur. Bu tarz bir insan olduğunu sezinlersem,  derhal hayatımdan çıkartırım.

 

Dışarıda buluşup dostlarla sohbet etmeyi ve eğlenmeyi severim. Ama daha ziyade evimde ağırlamaktan hoşlanırım. Gereğinden fazla bonkör,  olması gerektiği kadar da kıskancımdır.  Yemek yapmayı, özellikle kendi icadım olan yemekleri yapmayı çok severim.  Anı yaşar, geriyi hiç hatırlamam. İlerisi ile de ilgili hiç bir plan yapmam. Paraya asla önem vermem,  sağlık ve insanlık olduktan sonra,  her şeyin halledilebileceğine inanırım.

 

 

 

Yorum Yap