Maraş Grup Yapan Escort Münire

Merhaba. Ben Bayan Münire, Maraş’ ta yaşıyorum. 24 yaşındayım lise mezunuyum çalışmıyorum. Kısa bir çalışma hayatım oldu. Bir okulda müdür sekreterliği yaptım anca bırakmak zorunda kaldım. Yengeç burcuyum. Burcumun tüm özelliklerini taşıyorum İlk olarak fazlasıyla duygusalım. En ufak şeye ilginç tepkiler verebilir. Duygularımla hareket ederim. Sinirlendiğim zaman düşünmeden konuşurum. Bu da karşımdakini incitmeme sebep olabilir. Çok fazla hayalperestim. Hayalperest olmam beni kitaplara yönlendirdi.

Aşk benim için en kutsal duygudur. Her yaptığım şeyde aşkla ilgili bir şey olmasını beklerim. İzlediğim filmin, okuduğum kitabın ya da izlediğim dizilerin konusu hep aşkla ilgili olmuştur. Uzun ilişkilerim oldu. Çok çabuk bağlanabilen ve çabuk güvenen bir insanım. Ancak insanlara çabuk güvenilmemesi gerektiğini bu ilişkiler sonunda öğrendim. Tam bir sırdaşımdır. Sessizlik fazlasıyla hoşuma gider. Biraz tembel biriyimdir. Yataktan kalkmak için uzun bir çaba harcarım.

Ancak tembel olduğum kadar aynı zamanda enerjik biriyimdir de. İnsanları güldürmeyi severim. Kendi hüznümü fazla belli etmem. İnsanların bana acımasını ya da kötü düşünmesini asla istemem. Her zaman gülümserim. Arkadaşlarım çok önemlidir. Onların dertleriyle ve sorunlarıyla ilgilenirim. İhtiyacı olan birinin her zaman yanında olurum ve destek olurum. Elimden geleni her canlı için yaparım. Tatil programları en sevdiğim aktivitelerdir. Arkadaşlarımla gezmeyi ve eğlenmeyi severim. Ancak uzun araba yolculukları hiç bana göre değil. Genelde yolculuk sırasında uyurum.

Yorum Yap