Maraş Fetish Escort Bayan Banu

Merhabalar, ben Bayan Banu 24 yaşındayım her bayan gibi elbette bende birazcık fazla olarak rahatına düşkün kızlardanım. Samimi bulduğum bir ortam olursa sere serpe oturabiliyorum ve yarı çıplak otursam bile bundan rahatsızlık duymuyorum. Bu aslında biraz da Almanya da bir süre kalıp oranın yaşam tarzını benimsememden ötürü de kaynaklanmış olabilir diye düşünüyorum. Aslında asla bazı şeylerinden taviz vermeyen çok özel bir kızımdır. Fiziksel şiddet asla istemediğim şeyler arasında yer alır. Hayatımda daima belli başlı şeylere mutlaka dikkat eden bayanlardanım. Sevecen yapımı çoğu arkadaşım çok sever ve benimle geçirdikleri vakitler onlar için paha biçilmezdir diyebilirim.

Bakımlı son derece özel görünüme sahip kızlardan biriyim ama asla şımarık davranışlarım olmamaktadır. Kaliteli bir hatun olarak mutlaka zevklerime zaman ayırırım. Hayatta aslında her şeyden zevk almasını bilen kızlardanım. Benim için gece yarısı izlediğim herhangi bir sinema filmi bile büyük bir keyif olur. Bazen ise canıma tak eder ve erkek arkadaşlarımla gönlümce çakır keyif bir gece keyfi yaşarım bundan da büyük zevk duyarım.

Cinsel konulara fazlasıyla eğilen bir bayanım ve yalnız olmasını hiç sevmiyorum diyebilirim. Neşeli karakterim vardır benimle olan asla üzgün dolaşmaz diyebilirim. Sevecen yapıdayım ve yaptığım her şeyde mutlaka özel bir başarım vardır diyebilirim. İstekleri olan ve bu isteklerinin yerine gelmesi halinde son derece mutlu olabilecek karakterde bayanlardanım.

Yorum Yap