Maraş Olgun Escort Bayan Hilal

Merhaba, ben bayan Hilal. Maraş’da yaşamaktayım ve 32 yaşındayım. 1.70 boyunda ve 64 kiloyum. Liseyi bitirdikten sonra uzun bir dönem iş arayışı içinde oldum. Sonradan ailemin de destekleri ile bir kuaför dükkanı açtım. Yaklaşık 4 senedir de bu kuaför dükkanın işletmekle meşgulüm.

 

Daha önce başımdan bir evlilik geçti ve 1,5 yıl önce de eşimden boşanmak zorunda kaldım. Bir çocuk sahibi olmadığım eski eşimle çeşitli sıkıntılar dolayısıyla ayrılmak zorunda kaldık. Hayatımdaki en büyük yıkım da bu evlilik oldu. Eşimin aşırı agresif tavırları ve sürekli sinirli yapısı boşanmamızdaki esas etken oldu. Yapı olarak oldukça duygusal ve hassas bir insanım. En ufak durumlardan bile kolaylıkla etkilenen bir insanım. Hayatımın geri kalanında bana geçmişi unutturabilecek ve bana iyi davranabilecek insanları tanımak ve dolu dolu vakitler geçirmek istiyorum. Yaptığım bu hatalı evlilik hayatımdan birçok vakti kaybetmeme neden olsa da, bu izleri silmek için uğraşıyorum.

 

Gezmekten ve eğlenmekten fazlasıyla mutlu olan bir insanım. En büyük hobilerim arasında bu yer alır. Sürekli yeni yerler görmek ve farklı mekanlar keşfetmek isteyen birisiyim. Hayatıma girecek olan insandan tek beklentim, beni bir eve hapsetmesi değil, sürekli yeni aktiviteler yapmaya beni teşvik etmesidir. İş hayatımda istediğim sürekliliği yakaladıktan sonra, şimdilerde de özel hayatımı yoluna koymak için büyük çaba harcıyorum. Bu konuda beni anlayabilecek ve beklentilerime cevap verebilecek olan insanlarla tanışmaya her zaman açığım.

Yorum Yap