Kahramanmaraş VIP Escort Filiz

Selam, ben Bayan Filiz 24 yaşındayım gencim ve güzelim. 175 boyundaki bu tarih öğretmeni hatunla tanışan bütün erkekle aslında hayatın monotonluklarından çıkarak güzel zevkler alabiliyor. Hayatımı asla sınırlandırmıyorum mutlu olmasını seviyorum ve benden beklentileri olan bütün arkadaşlarımla iyi vakit geçiriyorum. Neşeli olmasını hayatı daha zevk verecek şeylerle geçirmesini de çok seviyorum. Aslında asla monoton bir hayat bana göre değil. Bu nedenle aksiyon ve macera benim adeta göbek adım diyebilirim.

Gittiğim ortamlarda beni keyiflendirecek şeyler yapmasını çok severim. Bazen iş hayatından sıkılır otele gider bütün faaliyetleri dener ve kendimi eğlendirecek mutlaka belli başlı şeyler bulurum otel ortamında o lüks ortamda. Kız arkadaşlarımı seviyorum ama bir o kadar da erkek arkadaşım var ve onlarla beni anlayan türleriyle vakit geçirmek bazen çok hoşuma gitmektedir. Vakit buldukça beni anlayan türde olan erkek arkadaşlarımla atv binmeye bile gitmişliğim olur doğa sporlarını çok severim. Gezmek ise tam bana göre ve her ortamda mutlaka dikkat çeken bir yapım vardır.

Çoğu şeyde olduğu gibi bu güzel hayatta da eğlenmek tam benlik diyebilirim. Adeta eğlenmek bende hamurumda var. Bütün genç bayan arkadaşlarımla tarih öğretmenliğim haricinde çok sempatik buluyorlar günlük hayatta beni. Bu ister istemez hayatıma yansıyor elbette ve daha neşeli daha içten bir bayan olmama katkıda bulunuyor o benimle olan bayanların gittikleri her türlü güzel ortamda.

Yorum Yap