Maraş Üniversiteli Öğrenci Escort Mücella

Selam ben Bayan Mücella… Üniversite son sınıf öğrencisiyim. Maraş’ da yaşıyorum. Sanat tarihi okuyorum. Kitap okumayı, tiyatroyu ve film izlemeyi severim. Her hafta mutlaka tiyatroya ya da sinemaya giderim. Sürekli olarak vizyonu takıp ederim. Gezmeyi eğlenmeyi çok severim. Aynı zamanda ilginç mimarilere de ilgim var. Polisiye roman ve filmleri çok severim. Her zaman gülen ve eğlenen biriyim. Dışa dönük biriyim ve arkadaş canlısıyım. Her yerde kendime güvenirim. Kalabalık içerisinde konuşma yapmaktan ya da görev üstlenmekten kaçınmam. Duygularımı belli eden biriyim. Geçmişe bağlı yaşamam, yaşadığım şeyler için uzun süre üzüntü duymam. Hassas ve kırılganım. Ancak kırıldığımda karşımdaki insanı da kırarım. Sinirlendiğimde dikkatli olunması gerekir.

Kendimden eminim. Kendimi iyi tanırım, yapabileceğim ve yapamayacağım şeyleri bilirim. Yaptığım şeylerin en iyisi olmak için çabalarım. Bir konunun çözümüne kolay ulaşırım. Pratik biriyimdir. Kısa yolu hemen bulurum. Yeni şeyler üretmek hoşuma gider. Kalabalık yerleri çok severim. Benimde kalabalık bir arkadaş grubum bulunmakta. Sanata ayrı bir ilgim vardır. Her türlü dalına karşı ilgiliyimdir.

Aynı zamanda yetenekliyimdir. Arkadaşlarımla vakit geçirmekten son derece keyif alırım. Her zaman içimde umut beslerim. En kötü anlarda bile iyi yönünü ararım. Konuşmayı çok severim arkadaş ortamlarında ortamın enerjisini arttırırım. Ayrıca yazmayı da çok severim. Kalemim kuvvetlidir. Yeni şeyleri öğrenmeyi severim. Kendimi her koşulda yetiştirmek ve geliştirmek hoşa gider.

Yorum Yap