Maraş Oral Yapan Escort Çiğdem

Merhaba, ben Bayan Çiğdem 21 yaşında matematik dersi konusunda dershane öğretmenliği yapıyorum. 171 boyunda son derece çekici bir bayanım. Gittiğim ortamlarda iz bırakmasını bilen zarif bir kızım. Konuştuklarımı yani fikirlerimi her zaman savunurum. Aksi fikirleri seviyorsam o ortamdan hemen uzaklaşırım. Aslında yapım gereği biraz asabi bir bayanım da diyebilirim. Ama tabi sevdiğim şeylerle karşılaşırsam asabiliğimden eser kalmıyor diyebilirim. 59 kiloda bir bayan olarak mesleğimi gerektiği gibi icra etmesini seviyorum.

Bunun dışında yaşamak gezip tozmak tam bana göre. Her zaman tatil planlarımı yapar okuldaki işim bitince kızları da alır özellikle tatile bile çıkarım. Annemle aram iyidir fakat beni tam anlamıyla anlayan bir de kız kardeşim var ki her bayana nasip olmasını isteyeceğim kadar özel bir kız kardeştir diyebilirim. Zevkli bir yaşam o kız kardeşle beni bekliyor. Geçmişten bu yana her şeyimi sırlarımı da paylaşıyorum son derece de iyi anlaşmaktayım.

İlgimi çekecek şeyleri etrafımda görmesini çok severim bu yüzden çevremde olacak erkekler konusunda biraz hassas yapım var. İtiraz edilmesinden asla hoşlanmadığım için ilişkide benim sözüm geçsin isterim. Bu hem iyi hem kötü bazen erkek arkadaşlarım bu huyumdan çok çabuk sıkılabiliyor. Aslında dershane öğretmeni oluşumu seven açık içine kapanmayan bir yapım olmasını seven erkek arkadaşlarımla bu güne kadar çok güzel dostluklar kurdum kimiyle cinsel anlamda ilişkilerimde oldu.

Yorum Yap