Maraş Oral Yapan Escort Bayan Begüm

Selam, ben Bayan Begüm 21 yaşında hayatını ablasıyla sürdüren genç bir kızım. 173 boyundayım ablamla aynı boydayım aslında ve küçüklükten beri ablamı çok sevdiğimden ilerleyen yaşlarda aileyi farklı bir şehirde bırakarak ayrı bir eve çıktık. Neşeliyiz ikimizde ve o benim adeta akıl hocam aynı zamanda da ablam. Bazen aramızda yeni bayan arkadaşlarla alarak kısa zamanlı da olsa lezbiyen ilişkiler yaşamasını çok seviyoruz. Karakteri sağlam güzel bayanlardanım ve ne istersem onu yaşamaya devam ediyorum bu güzel hayatta.

Sıradan olmasını sevmediğimden mutlaka çevremi ve yaşayışımı kaliteli bir hale getiriyorum. Bunu yapmak içimden geliyor ve düzensiz bir hayatı ve düzensizlik içeren bir hayatı asla benimsemiyorum. Mutlaka benim felsefem mutlu olmak üzerine oluyor. Gezmesin eğlenmesini her zaman sevmekteyim. Bu nedenle hayatımın büyük bir bölümünü çalışma hayatı alıyor olsa da aslında eğlencelerime yer vermesini de çok seviyorum ve kesinlikle benimle vakit geçiren bütün arkadaşlarımın hayatlarından son derece memnun olduklarını da biliyorum.

Çalışma hayatı olarak işim olan hostesliği yapıyorum ama vaktim bol olunca sevdiklerimle vakit geçirmek bana daha büyük keyif veriyor. Elbette iş ortamını da çok seviyorum ama en çok da rahat ettirecek diskolarda dans etmek bütün stresimi üzerimden çekip alabiliyor. Erkeklerle aram çok iyi ve zaten arkadaş çevremde güvendiğim erkek arkadaşlarımla çoğu zaman cinsel beraberliklerim de olmaktadır.

Yorum Yap