Maraş Manken Escort Bayan Şeyma

Selamlar, ben Bayan Şeyma 23 yaşındayım gezmek eğlenmek benim en sevdiğim hayat tarzı diyebilirim. İşim gereği zaten şehir şehir geziyorum ama bu bazen yetersiz kalıyor boş vakitlerde daha fazla başka şeylerden zevk almak için geziyorum. Mesleğim mümessillik ve bu anlamda birçok şehre bana verilen aracımla gidiyorum. 172 boyunda son derece alımlı bir bayanım. İşim gereği güzel giyinmesini seviyorum. Hayatımı bu işle asla sınırlamadım. Çoğu zaman sezonluk geziler yaptığımdan yani sezonluk şehir gezmelerim olduğundan yılın belli süresi aynı şehirde kalıyorum iş olmayınca boş vaktim arıyor.

Bu ise bana gezmem konusunda güzel şeyler vaat ediyor. Bu nedenle erkek arkadaşlar edindim ve artık tek bir günüm bile cinsel tutkularım olmadan geçmiyor. Cinselliği ve ilişki yaşamasını çok seviyorum. Evlenmedim ama benimle tanışan her erkekle evlenmiş kadar güzel bir cinsel hayat tarzım oluyor. Yine bunların yanında ben hayatımı asla monotonlaştırmıyorum. Yüzmeyi en çok da lüks mağazalardan alış veriş yapmasını çok seviyorum.

Gezmesini çok güzel şekilde eğlenmesini seven genç bir bayan olarak mesleğimi iyi şekilde güzel şekilde icra ediyorum. Bana kalan o dinlenme zamanlarımda ise çoğunluklu yakın çevremdeki yakışıklı erkek arkadaşlarımla toplu halde bara falan giderek geçiriyorum. Bu tamamen hayatıma güzel etki ediyor diyebilirim. Kötü enerjimi götürüp iyi enerji almamı bile sağlayabiliyor. Erkek arkadaşlarımla gezinmek bana kesinlikle çok iyi geliyor.

Yorum Yap