Kahramanmaraş Sınırsız Escort Meral

Merhaba, ben Bayan Meral 26 yaşında Kahramanmaraş’da yaşamaktayım. Lise öğretiminden sonra üniversite öğrenimime devam etmekteyim. Büyük bir şirket kuruluşunda yaz ayları içerisinde halkla ilişkiler departmanında çalışmaktayım. Çalışmadığım ve boş zamanlarımda genellikle evimde vakit geçirmeyi ve alışveriş yapmayı seviyorum. Evde olduğum vakitlerde internette dolaşmayı film izlemeyi ve müzik dinlemeyi de seviyorum. Film izlerken aşk filmleri ve komedi filmlerini tercih ediyorum ve seviyorum.

Şuan hayatımda bir erkek arkadaşım yok, geçmiş dönemlerde kısa süreli arkadaşlıklarım oldu. Fakat bu zaman kadar ciddi anlamda evlilik bağı kurabilecek bir erkek arkadaş ile tanışma imkânım olmadı. Aile bağlarına da oldukça önem veren birisiyimdir. Ailemle mümkün olduğunca fazla vakit geçirmeye de çalışıyorum. Bunun yanında sosyal etkinlerde bulunmayı severim. Ve oldukça geniş bir arkadaş kitlesine sahibimdir. Yerine göre eğlenmesini de seven birisi olmama rağmen, evde sakin bir ortamda olmayı da çok severim.

Tatile gitmeyi, denize girmeyi ve canlı müzikli restoran, cafe gibi ortamları da severim. Fakat çok gürültülü ortamları çok sevdiğim söylenemez. Bu nedenler tatil tarihlerimi yaparken sakin bir ortam olmasına önem gösteririm. Şuan okul hayatım devam ettiği için, okulumu bitirdikten sonra mesleğimle ilişkili bir şirkette uzun yıllar çalışarak yönetici kadrosunda yer almak hayallerim arasında yer almaktadır. Günün her saatini en iyi şekilde değerlendirmek isterim ve sürekli olarak gün içerisinde uyumaktan kaçınırım. Yerine ve ortamına göre oldukça hareketli ve eğlenceli bir insanda olabilirim.

Yorum Yap